Gizlilik Politikası

Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası

Bu Gizlilik/Kişisel
Verilerin Korunması Politikası;

a    Eratay Tekstil Kozmetik Medikal Aktariye Kuruyemiş E-Tic. İth. İhr. ve San. Tic. Ltd. Şti.’nin online alışveriş platformu olan www.belmerahenna.com’un ne tür kişisel veriler
topladığını,b.    bu kişisel verilerinnasıl kullanıldığını,

c.     www.belmerahenna.com’un kişisel verileri kimlerle paylaşabileceğini,

d.  www.belmerahenna.com’un işlediği kişisel verilerin üzerindeki Kullanıcı haklarının neler olduğunu ve bu hakları nasıl kullanabileceğini açıklamaktadır.

www.belmerahenna.com  ve Eratay Tekstil Kozmetik Medikal Aktariye Kuruyemiş E-Tic. İth. İhr. ve San. Tic. Ltd. Şti.,
Kullanıcılar’ın gizliliğini korumak ve kullanılan teknolojik altyapıdan en üst seviyede yararlanması ile güvenliğin sağlanabilmesi amacıyla çeşitli gizlilik
ilkeleri belirlemiştir.

İnternet Sitesi, ve Eratay Tekstil Kozmetik Medikal Aktariye Kuruyemiş E-Tic. İth. İhr. ve San. Tic. Ltd. Şti, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgileri (isim,yaş, adres, telefon, e-posta vb.) talep edebilir. Kişisel bilgiler, kişiadı-soyadı, unvanı, adresi, telefon numarası, e-posta adresi gibi kullanıcıyıtanımlamaya ve iletişim kurmaya yönelik her türlü bilgidir. İnternet Sitesi’nekayıt yaptırıp sipariş verebilmek için bazı ticari / kurumsal bilgilerle birlikte, kişisel bilgilerin de paylaşılması gerekmektedir. İnternet Sitesi’nin veri tabanında toplanan bu bilgiler, hizmetin ifası ve/veya daha iyi hizmet sunulması için kampanya çalışmalarında ve/veya müşteri profillerine yönelik özel promosyon oluşturma, fatura teslimatı gibi faaliyetlerinde kullanılmaktadır. İnternet Sitesi üzerindeki faaliyetlerde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Kanun uyarınca, Kullanıcılar’a ait kişisel veriler, mevzuatta öngörülen usul ve esaslara uygun olarak İnternet Sitesi üzerinden sağlanan hizmetlerin verilebilmesi için bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olarak, ayrıca sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması nedeniyle açık rızanıza gerek bulunmaksızın, İnternet Sitesi’nin sahibi olan [Örnek Şirket İsmi L.T.D. / A.Ş.] tarafından işlenmektedir.

Kullanıcıların IP
adresleri İnternet Sitesi’ni yönetmek, Kullanıcıları, Kullanıcıların alışveriş sepetlerini tanımak ve açık demografik bilgilerini toplamak için kullanılabilir.

İnternet Sitesi,
Kullanıcılar’dan topladığı bilgileri, ilgili Kullanıcı’nın haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

İnternet Sitesi,
Kullanıcılar’a ait e-posta adresleri ve üyelik formları ile talep ettiği kişisel bilgilerin haricinde, Kullanıcılar’ın İnternet Sitesi’ni kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlayabilir. Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, İnternet Sitesi müşterilerine daha özel ve etkin bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla, İnternet Sitesi ve [Eratay Tekstil Kozmetik Medikal Aktariye Kuruyemiş E-Tic. İth. İhr. ve San. Tic. Ltd. Şti. iş ortakları ilepaylaşılabilmektedir.

Kullanıcı bilgileri,
ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince, resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanmaktadır. Kullanıcılar’ın İnternet Sitesi’ne girdiği tüm bilgiler sadece Kullanıcı tarafından değiştirilebilmektedir. Bu kapsamda, İnternet Sitesi’ne üye olurken
verilmiş olan kişisel bilgiler kayıt olduktan sonra değiştirebilir, yanlışlıkları düzeltebilir ve gerekli düzenlemeler yapılarak iletişim bilgilerinin ve tercihlerin doğru, eksiksiz ve güncel olması  sağlanabilir.

İnternet Sitesi
üzerinden verilecek siparişler için Kullanıcı’lardam bir ödeme şekli seçmeleri istenecektir. Kullanıcı tarafından her ne ödeme yöntemi seçilirse seçilsin, kredi kartı bilgileri İnternet Sitesi ve/veya Eratay Tekstil Kozmetik Medikal Aktariye Kuruyemiş E-Tic. İth. İhr. ve San. Tic. Ltd. Şti. tarafından sunucularda tutulmamaktadır. Bu kapsamda, ödemeye yönelik tüm
işlemlerin İnternet Sitesi üzerinden banka ve Kullanıcı bilgisayarı arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır. İnternet Sitesi üzerinden satın alma işlemi gerçekleştirdiğinde, işlemi gerçekleştirmek için İnternet Sitesi üzerinden paylaşılan kişisel bilgiler, kart bilgileri ve benzeri bilgiler, işlemin gerçekleştirilebilmesi için gerekli olan üçüncü kişiler (bankalar, kredi kartı şirketleri vb.) ile paylaşılabilir. Kişisel bilgilerin tamamı veya bir kısmı da, satın alınan ürünün gönderilebilmesi için kargo firması ile paylaşılabilir.

Kişisel bilgiler
ayrıca İnternet Sitesi’nin kullanımını geliştirmek, hizmetleri, içeriği ve reklamları tasarlamak, sunmak amacıyla ve müşteri iletişimini geliştirmek için denetim, veri analizi ve araştırma gibi amaçlarla kullanılabilir. Kişisel bilgilerin çalışanlarla veya üçüncü partilerle siparişin iletilme aşamalarının herhangi birinde paylaşılabileceği gibi sipariş hakkındaki mesajlar, kurallar,
koşullar ve politikalardaki değişiklikler gibi önemli uyarıları göndermek için kullanılabilecektir. Herhangi bir bireyle doğrudan ilişkisi olmayan veriler niteliğindeki kişisel olmayan bilgiler de toplanabilmektedir. Kişisel olmayan bilgiler herhangi bir amaç için toplanılabilir, aktarılabilir, kullanılabilir ve açıklanabilir. Örneğin siparişler ile ilgili ödeme şekli, sipariş detayları,
sipariş tutarı, kullanılan indirim kuponları gibi bilgiler kişisel olmayan bilgilerdir. Bu bilgiler, Eratay Tekstil Kozmetik Medikal Aktariye Kuruyemiş E-Tic. İth. İhr. ve San. Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile veya ilgili üçüncü partilerle siparişin iletilme aşamalarından herhangi birinde paylaşılabilir veya İnternet Sitesi kullanım analizinde ve desteğinde kullanılabilir.

İnternet Sitesi’nden veEratay Tekstil Kozmetik Medikal Aktariye Kuruyemiş E-Tic. İth. İhr. ve San. Tic. Ltd. Şti. tarafından saplanan hizmetlerden müşteri faaliyetlerine ilişkin bilgiler toplanabilmektedir. İnternet Sitesi’nde dolaşılan sayfalar, tıklanan buton ve bağlantılara ilişkin navigasyon ve tıklama bilgileri, IP bilgileri, kullanım süreleri müşteri faaliyetlerine örnek olarak gösterilebilir. Bu bilgiler bir araya getirilerek müşterilere daha faydalı bilgiler sağlamak ve analiz için kullanılabilir. İşbu Gizlilik Politikası bakımından kişisel olmayan bilgi olarak değerlendirilmeyen bu bilgiler, reklam ve pazarlama hizmetlerinde kullanabilecektir. İnternet Sitesi, kanunen daha uzun bir saklama süresi gerekmediği veya müsaade edilmediği sürece kişisel
bilgileri işbu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçları gerçekleştirmek için kanunen geçerli olan süre boyunca saklamaktadır.

İnternet Sitesi, çevrimiçi
servisleri, interaktif uygulamaları, e-posta mesajları ve reklamları, çerezleri (cookie) ve diğer teknolojileri kullanabilir. Bu teknolojiler size en kaliteli hizmeti sağlamak, davranışlarınızı daha iyi anlamak ve hizmetlerimizi daha kolay sunmak amacıyla kullanılmaktadır. Çerezler ve diğer teknolojiler İnternet Sitesi’ni ziyaret ettiğiniz zaman kişisel bilgilerinizi anımsatır. Bununla
amacımız size kullanım kolaylığı sağlamak, vermiş olduğunuz siparişlere ulaşabilmenizi sağlamak ve bir sonraki ziyaretinizde sizi ve kişisel bilgilerinizi anımsayarak size daha özel bir hizmet sunabilmektir. Çerezleri bilgisayarınızdan dilediğiniz zaman silebilir ya da engelleyebilirsiniz. Çerezler, kullanıcı davranışlarını anlamak, üyelerimizin İnternet Sitesi’nin hangi bölümlerini ziyaret ettiklerini göstermekte reklamların ve aramaların etkinliğini ölçmektedir. Şans Basım San.ve Tic. A.Ş., bu bilgileri pazarlama ve reklam hizmetlerinde de kullanabilir.

İnternet Sitesi
içeriğinde ve Eratay Tekstil Kozmetik Medikal Aktariye Kuruyemiş E-Tic. İth. İhr. ve San. Tic. Ltd. Şti.’ye ait olmayan başkaca internet sitelerine bağlantı veya referans yer alabilir. Eğer Kullanıcılar İnternet Sitesi üzerinden başka bir kullanıcıyla ya da üçüncü tarafların bağlantılarını (link’lerini) kullanarak üçüncü kişilere ait internet siteleri ile bilgilerini paylaşırlarsa, bu internet sitelerine sağlanacak bilgiler için farklı gizlilik politikaları geçerli olabilir. İnternet Sitesi ve Eratay Tekstil Kozmetik Medikal Aktariye Kuruyemiş E-Tic. İth. İhr. ve San. Tic. Ltd. Şti., bu sitelerin içerikleri veya içerdikleri diğer bağlantılardan sorumlu değildir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Kanun uyarınca, Kullanıcılar, İnternet Sitesi’neüye olmaları sebebiyle; kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini ve kişisel verilerinin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme ve bu konularda  info@belmerahenna.com e-posta adresi vasıtası ile bilgi talep etme; kişisel verilerine ilişkin herhangi bir eksiklik veya yanlışlık bulunması halinde bu yanlışlığın giderilmesini isteme; kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu durumun kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere de bildirilmesini talep etme haklarını haizdir.

Eratay Tekstil Kozmetik Medikal Aktariye Kuruyemiş E-Tic. İth. İhr. ve San. Tic. Ltd. Şti., işbu gizlilik politikası hükümlerini, dilediği zaman İnternet Sitesi’nde yayınlamak suretiyle tek taraflı olarak değiştirebilir. Değiştirilen gizlilik politikası hükümleri, İnternet Sitesi’nde yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer.

Eratay Tekstil Kozmetik Medikal Aktariye Kuruyemiş E-Tic. İth. İhr. ve San. Tic. Ltd. Şti. tarafından atanacak Veri Sorumlusu veya temsilcisi, yasal altyapı sağlandığında Veri Sorumluları Sicili’nde ilan edilerek mevzuata uygun şekilde www.belmerahenna.com alan adlı internet sitesinden duyurulacaktır.